Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🌍 543 wereldbollen in 🏬 8 webshops

Zoffoli Minerva Laguna globebar

Bent u op zoek naar een hoogwaardig decoratie-object voor uw interieur? Dan is deze schitterende barglobe de perfecte keuze. De prachtige antieke vormgeving van de Zoffoli Minerva zal in geen enkele woonkamer misstaan. Maar dit is niet alleen een object om uw interieur mee op te sieren: dit is een wereldbol om drank in te bewaren, ook wel bekend als barglobe, wereldbol-bar of globe bar. Hiermee kunt u al uw gasten op luxueuze wijze van een drankje voorzien. 

Dit zijn de populairste Zoffoli Minerva Laguna globebars van dit moment:

17e-eeuwse reproductie

De kaart van de Zoffoli Minerva barglobe is een exclusieve reproductie uit de 17e eeuw. Als de barglobe gesloten is, kunt u de wereld bekijken zoals deze was in de 17e eeuw. De authentieke uitstraling wordt verhoogd doordat deze globe handgemaakt is in Italië. Zodra er bezoek is, klapt u de barglobe open via het handvat dat vastgemaakt is aan de meridiaan van de wereldbol. 

De meridiaan en de bodemplaat van deze globe zijn gemaakt van hout in een mooie, donkere kleur. De modelnaam van deze Minerva globe, Laguna, verwijst naar de mooie, antiekblauwe kleur van de oceaan. De antiekkleurige kaart heeft een prachtige bronzen kleur.

Geillustreerde kaart door P. Duval D’Abbeville

Het kaartbeeld is een reproductie van een kaart uit de 17e eeuw. De cartograaf is P. Duval D’Abbeville, een van de grootste cartografen die vele jaren gewerkt heeft voor de Franse Koning Louis XIV. De exacte datum is niet bekend, maar het is zeker dat deze kaart tussen 1647 en 1683 is gemaakt. Op de globe zijn decoraties afgebeeld met verschillende schepen, dieren en gebouwen. Daarnaast zijn belangrijke plaatsnamen aangebracht. Aan de binnenkant van de barglobe zijn decoratieve afbeeldingen te zien van verschillende dieren en sterrenbeelden. 

Zoffoli barglobes

Het merk “Zoffoli” staat al 40 jaar bekend als een van de beste producenten van houten barglobes in antieke stijl. De globes zijn ware kopieën van originele stukken met exacte reproductiekaarten uit de 16e eeuw. De producten van Zoffoli worden met veel passie geproduceerd in de eigen fabriek in Italië. Zoffoli is trots op een eeuwenoude handwerktraditie die wordt gecombineerd met de meest geavanceerde technologieën.

De collectie is grotendeels gebaseerd op oude kaarten die dateren rond de 16e eeuw, maar ook voor de moderne barglobe kunt u bij Zoffoli terecht. De meeste globes worden geleverd met een mini-bar die u in staat stelt om uw drankflessen op een goede en veilige wijze op te bergen. Daarnaast zal de barglobe een exclusief accent geven aan uw interieur.

Kenmerken

  • Kan ook flessen herbergen op de bodemplaat
  • Afgewerkt met de klassiek wereldbolkleuren
  • Maar liefst 4 poten, dus erg stabiel
  • Antieke vormgeving
wereldbol-expert.nl
Logo