Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🌍 543 wereldbollen in 🏬 8 webshops

Zoffoli Bimbi Kinderglobe

Kenmerken

  • Met stevige voet
  • Geschikt om op te tekenen
  • Vrolijke afbeeldingen
  • Engelstalige kaart

Spelenderwijs leren

Het blijkt dat kinderen die op jonge leeftijd gestimuleerd worden om nieuwe kennis op te doen, later nieuwsgieriger zijn en betere schoolresultaten behalen. Een manier om dit te bereiken is de Zoffoli kinderglobe, die zowel leuk als interessant is. Dankzij zijn grote formaat (33 centimeter doorsnee) is hij erg duidelijk. De levendige tekeningen, met op ieder continent de bijbehorende dieren, zorgen ervoor dat de bol ieder kind zal aanspreken. 

Kleurend de wereld over

De bol is geschikt om met (uitwisbare) stiften op te tekenen. Uw kind zal zich prima vermaken met het kleuren van zijn of haar eigen wereld. Verder zou u kunnen aangeven waar u op vakantie gaat en waar uw woonplaats ligt. Ook kunt u bijvoorbeeld tijdens het voorlezen van Reis om de wereld in 80 dagen of Nils Holgersson de route van de hoofdpersoon aangeven om het verhaal nog levendiger te maken.

Zoffoli

Zoffoli heeft zich van generatie op generatie bekwaamd in het maken van klassieke en antieke wereldbollen in uiteenlopende modellen en maten. Dit levert charmante en fascinerende globes op die wereldwijd goed verkocht worden. Bij Zoffoli wordt keihard gewerkt om prachtige replica’s van wereldbollen uit de tijd van onze voorvaderen en globes met actuele wereldkaarten te produceren. Dit gaat hand in hand met passie voor het vak en levert unieke producten op.   

wereldbol-expert.nl
Logo