Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🌍 543 wereldbollen in 🏬 8 webshops

Zoffoli wereldbol 🌍

Zoffoli heeft zich van generatie op generatie bekwaamd in het maken van klassieke en antieke wereldbollen in uiteenlopende modellen en maten. Dit levert charmante en fascinerende globes op die wereldwijd goed verkocht worden. Het merk Zoffoli staat al 40 jaar bekend als een van de beste producenten van houten barglobes in antieke stijl.

Dit zijn de populairste Zoffoli wereldbollen van dit moment:

Prachtige replica’s

Bij Zoffoli wordt keihard gewerkt om prachtige replica’s van wereldbollen uit de tijd van onze voorvaderen en globes met actuele wereldkaarten te produceren. Deze globes zijn ware kopieën van originele stukken met exacte reproductiekaarten uit de 16e en 17e eeuw. De producten van Zoffoli worden met veel passie geproduceerd in de eigen fabriek in Italië. Zoffoli is trots op een eeuwenoude handwerktraditie die wordt gecombineerd met de meest geavanceerde technologieën.

De collectie van Zoffoli is grotendeels gebaseerd op oude kaarten die dateren rond de 16e eeuw, maar ook voor de moderne barglobe kunt u bij Zoffoli terecht. De meeste globes worden geleverd met een mini-bar die u in staat stelt om uw drankflessen op een goede en veilige wijze op te bergen. Daarnaast zal de barglobe een exclusief accent geven aan uw interieur.

wereldbol-expert.nl
Logo