Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: šŸŒ 543 wereldbollen in šŸ¬ 8 webshops

Zoffoli

Barglobes met een beetje extra

Zoffoli heeft zich van generatie op generatie bekwaamd in het maken van klassieke en antieke wereldbollen in uiteenlopende modellen en maten. Dit levert charmante en fascinerendeĀ globesĀ op die wereldwijd goed verkocht worden. Het merk Zoffoli staat al 40 jaar bekend als een van de beste producenten van houtenĀ barglobesĀ in antieke stijl.

Prachtige replica’s

Bij Zoffoli wordt keihard gewerkt om prachtige replica’s van wereldbollen uit de tijd van onze voorvaderen en globes met actuele wereldkaarten te produceren. Deze globes zijn ware kopieĆ«n van originele stukken met exacte reproductiekaarten uit de 16e en 17e eeuw. De producten van Zoffoli worden met veel passie geproduceerd in de eigen fabriek in ItaliĆ«. Zoffoli is trots op een eeuwenoude handwerktraditie die wordt gecombineerd met de meest geavanceerde technologieĆ«n.

De collectie van Zoffoli is grotendeels gebaseerd op oude kaarten die dateren rond de 16e eeuw, maar ook voor de moderneĀ barglobeĀ kunt u bij Zoffoli terecht. De meeste globes worden geleverd met een mini-bar die u in staat stelt om uw drankflessen op een goede en veilige wijze op te bergen. Daarnaast zal deĀ barglobeĀ een exclusief accent geven aan uw interieur.