Merken

Kwaliteitsmerken

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Nova Rico Circus kinderglobe

16 okt. 2018
“Heb voor 2 kleinkinderen voor hun zesde verjaardag deze globe besteld, beiden waren blij verrast. Ze zien er heel mooi en functioneel uit. Bij de bestellingen werd de beloofde levertijd echter in beide gevallen niet gehaald. Hou rekening met minstens een week levertijd.”
Nova Rico Circus kinderglobe

National Geographic Mars globe

14 okt. 2018
“Dit is een zeer goede voorstelling van Mars. De locaties zijn goed aangegeven. Ook de landingsplaatsen van de diverse ruimtevaartuigen staan er op.”
National Geographic Mars globe

Nova Rico Tactile wereldbol

10 okt. 2018
“Dit product heb ik gekocht als cadeau, waar ik gelet heb op de prijs/kwaliteit-verhouding. Daarbij moet ik zeggen dat deze verhouding goed is. De mooie houten voet geeft de bol een mooie basis, alhoewel het geheel wat licht en dus wat fragieler aanvoelt, maar voor de prijs had ik dit verwacht. Het mooie reliëf en de natuurkundige kaart zijn mooi om te zien. Het detail niveau is goed en de kleuren zijn fijn om naar te kijken en niet te fel. Daarnaast gaf de productbeschrijving aan dat zodra de lamp aan gaat, de kaart veranderd in de politieke kaart. Geen idee wat ik daarbij moest denken, maar dit was toch een leuke verassing! Waar je zonder licht de bergen en het klimaat kan bekijken, verschijnen bij het aanzetten van het licht de landsgrenzen en kleuren de landen verschillend. Dit effect is niet te zien zodra de lamp uit is (al moet ik toegeven dat ik niet uitgebreid gekeken heb) en geeft dus een extra dimensie aan de bol. Het licht is ook niet te fel, waardoor het als sfeerverlichting gebruikt kan worden. Al met al een mooie wereldbol die de kamer goed kan versieren en tevens sfeer kan geven met het licht wat hij kan geven.”
Nova Rico Tactile wereldbol