Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🌍 543 wereldbollen in 🏬 8 webshops

Magische en zwevende globes

Bent u op zoek naar een origineel design-object, dat al uw gasten versteld doet staan? Dan is een magische of zwevende globe iets voor u. Een zwevende aardbol is een elegante designglobe met iets extra’s. Ons assortiment bevat een uitgebreide collectie zwevende globes van Mova, met allemaal een geheel eigen uitstraling.

Magie van Mova

Een zwevende globe is heel wat anders dan de traditionele wereldbol die de meeste mensen in huis hebben staan. Heeft u liever iets origineels? Kies dan voor een van de prachtige zwevende globes uit ons assortiment. Deze wereldbollen zijn een fantastische combinatie van een elegante vorm en onovertroffen technologie. Een zwevende globe van Mova heeft werkelijk iets magisch.

Hoe werkt een magische wereldbol?

Met een zwevende aardbol in uw interieur zullen al uw gasten zich afvragen hoe deze unieke design-globe uit zichzelf kan bewegen zonder dat daar enige vorm van stroom aan te pas komt. De globe gebruikt geen batterijen en is niet met een kabel aangesloten op een stopcontact. Mova maakt voor haar magische globes gebruik van hun unieke, gepatenteerde techniek. De wereldbollen laden zich op door middel van omgevingslicht, waardoor de interne constructie ervoor zorgt dat de globe gaat draaien. Iedereen zal gefascineerd raken door de stille, eindeloze beweging van de zwevende wereldbol. Door het compacte formaat van deze kleine aardbol past hij in ieder interieur, van klein kantoor tot riante woonkamer. Deze magische globes worden geleverd met een stijlvolle standaard. Wilt u uw design-globe van een nog origineler uiterlijk voorzien? In ons assortiment vindt u ook bijpassende, stijlvolle standaards voor alle zwevende globes.

wereldbol-expert.nl
Logo