Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🌍 543 wereldbollen in 🏬 8 webshops

Caly-Toys opblaasbare wereldbol

Kinderen pikken allerlei dingen op en kunnen snel leren. Het is daarom altijd een goede keuze om hen te voorzien van leerzaam speelgoed waarmee ze zich urenlang kunnen vermaken, terwijl ze er ook nog iets van opsteken. Een opblaasbare wereldbol is daar een prachtig voorbeeld van: uw kind kan lekker buiten gaan spelen met vriendjes, maar de bol ook goed bekijken en iets leren over de ligging van de landen, continenten en oceanen van de wereld.

Dit zijn de populairste Caly-Toys opblaasbare wereldbollen van dit moment:

Met glanseffect

Deze leuke opblaasbare wereldbol van Caly-Toys heeft een diameter van 30 centimeter en is gemaakt van stevig pvc. Er zijn meer dan zes verschillende kleuren gebruikt om de wereldbol in te kleuren, terwijl de meeste standaardmodellen maar drie of vier kleuren gebruiken. Dit vrolijke kleurgebruik wordt nog extra mooi gemaakt met de speciale printtechniek waarmee de bol bedrukt is, wat de bol prachtig laat glanzen. Deze opblaasbare wereldbol is mooi helder van kleur en voelt ook nog eens zacht aan. Al met al het perfecte, leerzame speelgoed voor uw kind!

Verkrijgbaar in twee talen

U kunt deze opblaasbare wereldbol bestellen in twee uitvoeringen. Het verschil tussen beide modellen is de taal van de kaart. U kunt kiezen tussen een Nederlandse en Engelse kaart.

Kenmerken

  • Met Engelse of Nederlandse kaart
  • Diameter: 30 cm
  • Met glanseffect
  • Voelt prettig aan
  • Gemaakt van stevig pvc
wereldbol-expert.nl
Logo