Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐ŸŒ 543 wereldbollen in ๐Ÿฌ 8 webshops

Barglobes

Altijd al een bar willen hebben die niet teveel ruimte inneemt en prachtig staat bij uw interieur? Met een barglobe van wereldbol-expert verzekert u zich niet alleen van een stijlvolle antieke wereldbol, maar heeft u ook meteen een eigen bar thuis. Neem uw vrienden en familie mee terug in de tijd en schenk rechtstreeks uit de wereldbol drank in voor uw gasten.

Dit zijn de populairste barglobes van dit moment:

Een barglobe voor ieder interieur

Wilt u een bar kopen, maar dan in het klein? Neem dan een wereldbol als drankkast. wereldbol-expert biedt barglobes aan in alle soorten en maten: wereldbollen voor op uw bureau, voor op tafel of voor in de hoek van uw kamer. Een aardbol met of zonder wieltjes, met of zonder voet, met drie of met vier poten. Kijk eens rond op onze site en kies de wereldbol die het best bij uw inrichting past. Onze barglobes zullen indruk maken op uw bezoek door de klassieke sfeer die deze prachtige wereldbollen ademen.

Authentieke uitstraling

De meeste barglobes van wereldbol-expert zijn geproduceerd door de Italiaanse fabrikant Zoffoli en zijn gemodelleerd naar de klassieke 17e-eeuwse wereldbollen die aan het Franse hof door P. Duval Dโ€™Abbeville werden ontworpen. De buitenkant van de Zoffoli aardbollen wordt gesierd door het Latijnse kaartbeeld van Dโ€™Abbeville en aan de binnenkant zijn vrijwel alle globes fraai beschilderd met gedetailleerde afbeeldingen van de belangrijkste sterrenbeelden. Met een Zoffoli wereldbol-bar haalt u werkelijk een wereld globe in huis. De Zoffoli wereldbol zal niet alleen uw interieur verrijken met zijn antieke uitstraling, maar stelt u daarnaast in staat om op een originele manier uw drankjes te serveren.

wereldbol-expert.nl
Logo